Dit komt er in 2017 naar London

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na een vergadering vanavond bij GridIron hebben we elkaar eens flink de waarheid verteld en besloten er weer vol voor te gaan. Dat betekent wel dat we een inhaalslag te maken hebben. Een aantal weken geleden kondigde de NFL namelijk de matchups aan die aankomend seizoen in London te bewonderen zijn.

Dat de New Orleans Saints en de Miami Dolphins elkaar zouden treffen; dat wisten we al een tijdje. Tot het genot van Pascal Matla overigens, voor wie deze wedstrijd een weerzien is met oude mammoeten die hij in een ver verleden in de Big Easy leerde kennen.

Ook een andere matchup doet de GridIron-redactie watertanden. Voor Cardinals-lover Maarten van den Broek staat het onderonsje tussen Cardinals-Rams op Twickenham al op de kalender.

De andere twee wedstrijden spreken niet echt tot de verbeelding. Vroeg in het seizoen is er een draak van een wedstrijd op Wembley: dan spelen de low-life Jacksonville Jaguars tegen de Baltimore Ravens. Laat in het seizoen is er op Twickenham vervolgens nog een bloedbad. Wij vragen ons af of het affiche Minnesota Vikings – Cleveland Browns überhaupt uitverkocht raakt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email