Kruisbanden scheuren met bosjes in NFL

Het seizoen 2013 is hard op weg om nu al de recordboeken in te gaan. Het aantal gescheurde kruisbanden neemt rap toe en het record van 24 kapotte kniebanden in de preseason van 2012 gaat er waarschijnlijk wel aan. Het belangrijke stukje elastiek in het kniegewricht gaat steeds vaker kapot. Tight end Dustin Keller van de Miami Dolpins was het afgelopen weekeinde één van de slachtoffers.

In 2004 gingen er nog maar 13 kapot in de preseason. Over dat aantal zijn we dit jaar al heen. Dustin Keller werd onder meer vooraf gegaan door:  Philadelphia Eagles receivers Jeremy Maclin en Arrelious Benn, San Diego Chargers receiver Danario Alexander, New Orleans Saints receiver Joe Morgan, Green Bay Packers left tackle Bryan Bulaga, Denver Broncos center Dan Koppen en Dallas Cowboys backup defensive end Tyrone Crawford.

De blessures zijn extra zuur, omdat ze je een seizoen kosten. Dustin Keller had een 1-jarig contract bij de Dolphins en moest zich juist dit seizoen bewijzen dat zijn blessuregevoeligheid van de afgelopen jaren achter hem lag. Zijn toekomstperspectief krijgt dus een dikke knauw te verwerken. Laat staan het salaris, want zijn contract was 4,25 miljoen dollar waard, maar om dat allemaal binnen te halen moet hij wel spelen.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.