Lijdensweg Alex Smith in beeld gebracht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

18 november 2018 is een datum die quarterback Alex Smith niet snel meer vergeet. Op die dag breekt de spelverdeler van de Washington Redskins op gruwelijke wijze zijn kuit- en scheenbeen tegen de Houston Texans. Het is het begin van een lijdensweg die maanden duurt.

17 operaties heeft de aanvalsleider nodig. Niet alleen vanwege de breuk, maar ook vanwege een infectie met een vleesetende bacterie. Smith moet vrezen voor zijn leven. In het minst slechte geval lijkt een amputatie onder de knie zelfs even onvermijdelijk.

16 maanden na de misselijkmakende breuk is er een documentaire uitgekomen. Over hoe Smith met hangen en wurgen de blessure, en ook de vleesetende bacterie, verslaat.

Alex Smith heeft aangegeven binnenkort weer te willen beginnen met American football. Een ongelooflijk statement voor de mensen die een sterke maag hebben om deze 46-minuten durende documentaire uit te zingen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »