Lindy’s zit er weer voor een groot deel naast

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het is altijd een beetje ‘een koe in de kont kijken’. Maar als je jezelf een ‘football authority’ noemt, dan kun je her en der natuurlijk een plaagstootje verwachten. Lindy’s Pro Football voorspelt elk seizoen de eindstand van het NFL seizoen en heeft het zelden bij het juiste eind.

Ook voor de editie van juli 2018 is het maar te hopen dat er geen geld op de grote voorspelling is gezet. Lindy’s voorspelt in de NFC dat de Eagles ‘best in the division’ zijn, Ook voorspelt het blad dat de Minnesota Vikings een fantastisch seizoen meemaken. Wel juist zijn de voorspellingen dat de New Orleans Saints en LA Rams divisie-kampioen worden, alhoewel het blad daarbij aangeeft dat de NFC Championship tussen New Orleans en Atlanta gaat.

De AFC voorspelling is ook maar voor 50% juist. Lindy’s is ‘on the money’ als het New England Patriots en Kansas City aangaat, maar maakt een grote denkfout door Jacksonville Jaguars en Pittsburgh Steelers divisiekampioen te maken. Een AFC Championship Game tussen Pittsburgh Steelers en LA Chargers hoort al niet meer tot de mogelijkheden.

De Super Bowl in Atlanta gaat volgens Lindy’s tussen New Orleans Saints en Pittsburgh Steelers. De ‘football authority’ denkt dat Drew Brees er met de Vince Lombardi Trophy vandoor gaat. Nog steeds een voorspelling die uit kan komen!

Wil je weten hoe de Super Bowl uiteindelijk uitpakt? Bestel dan een ticket voor de AFBN Super Bowl Party!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »