Meer quarterbacks van naam ontslagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Een aantal quarterbacks is door hun NFL-team aan de kant gezet. Eerder berichtten wij al dat Cam Newton onverwachts door de New England Patriots werd ontslagen om rookie Mac Jones alle ruimte te geven om tot bloei te komen. Newton was echter niet de enige quarterback die in het zicht van de haven zonder contract kwam te zitten.

In New Orleans maakte Trevor Siemian net niet genoeg indruk om de verplichte cut naar 53 spelers te overleven. De verwachting is echter dat Siemian later alsnog een (marginaal) contract van de ploeg uit Louisiana kan ontvangen. Vooralsnog worden de eerste twee posities op het roster echter ingekleed door Taysom Hill en Jameis Winston, die vandaag door hoofdcoach Sean Payton tot starter werd benoemd.

Brett Hundley overleefde de cuts bij de Indianapolis Colts niet, ondanks dat er deze week bijna geen spelverdeler op het veld stond. Sam Ehlinger heeft namelijk te kampen met een knieblessure en de beoogde starter Carson Wentz wordt aan de kant gehouden vanwege een mogelijke COVID-besmetting.

Garrett Gilbert overleefde de laatste roster moves bij de Dallas Cowboys niet, en ook quarterback Ben DiNucci (van diezelfde Cowboys) mag in rij gaan staan bij het UWV. Will Grier van de Carolina Panthers is eenzelfde lot beschoren.

Josh Rosen kreeg wel goed nieuws te horen. Nadat hij vorige week al door de 49ers op straat werd gezet, kreeg hij vandaag het vertrouwen van de Atlanta Falcons. Hij zit bij de eerste 53 spelers van het team uit Georgia. Dwayne Haskins heeft sinds 22 uur officieel een rosterspot bij de Pittsburgh Steelers.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email