4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Packers gaan door met Aaron Jones

De Green Bay Packers hebben voor de start van free agency overeenstemming bereikt met running back Aaron Jones over een nieuwe deal. Jones verbindt zich ook de komende vier seizoenen aan de Packers. Voor verleende diensten ontvangt hij 48 miljoen dollar, waarvan 13 miljoen dollar als signing bonus telt.

De overeenstemming betekent dat de Packers nog een heel seizoen vol inzetten op de offense met Aaron Rodgers en Jones. De Packers gebruikten geen franchise tag voor Jones, waardoor het waarschijnlijk leek dat hij zijn succes zou beproeven in free agency. Vorig seizoen kozen de Packers running back AJ Dillon tijdens de NFL Draft, waardoor die optie altijd als realiteit werd gezien.

Aaron Jones kreeg vorig seizoen 201 keer de bal in handen gedrukt en liep in totaal 1104 yards bij elkaar. Alleen Derrick Henry, Dalvin Cook en Jonathan Taylor liepen afgelopen seizoen voor meer yards. Jones zag zijn seizoentotaal sinds zijn komst naar de Packers, vier seizoenen geleden, elk jaar groter worden: van 448 yards in 2017, naar 728 yards in 2018 en 1084 yards in 2019.

Jones bereikte 9 keer de endzone en is ook een waardevol wapen in de passing game. Jones ving afgelopen seizoen 47 passes, twee minder dan in 2018.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.