Rob Gronkowski doet UFC 218 op footballveld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Rob Gronkowski krijgt behoorlijk wat kritiek te verduren na een cheapshot op het footballveld, waarbij hij een verdediger vermoordde die weerloos op de grond lag.

Gronkowski besloot dat het een goed idee was om een soort bodyslam uit te voeren bij Tre’Davious White, die net een bal had onderschept. White maakte een obvious defensive pass interference tijdens de onderschepping, maar die werd door de scheidsrechters gemist. White hield aan het voorval een hersenschudding over.

 

Coach Bill Belichick was er na de wedstrijd als de kippen bij om het voorval te veroordelen. Hij bood zijn excuses aan bij Bills hoofdcoach Sean McDermott. Hij noemde de hit ‘bullshit’. In navolging van zijn coach had ook Gronkowksi zelf geen goed woord over voor de stupiditeit.

 

Het was sowieso geen al te beste wedstrijd voor de Patriots. Tom Brady kreeg het in hetzelfde duel aan de stok met offensive coordinator Josh McDaniel.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »