Rotterdam Anacondas in wurggreep van AFBN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Rotterdam Anacondas zijn verstrikt geraakt in de wurggreep van de AFBN. 010 Trojans jeugdcoach Edo van der Wouden kreeg vandaag van de AFBN ALV te horen dat zijn initiatief niet kan rekenen op een aspirant-lidmaatschap bij de bond, dat melden verschillende bestuurders die bij de ALV aanwezig zijn. Het quorom bij de Algemene Ledenvergadering is gehaald, dus die uitspraak is bindend.

Van der Wouden kondigde onlangs per brief aan dat hij de 010 Trojans vaarwel zou zeggen, omdat hij zich niet langer kon vinden in het beleid van de club. De jeugdcoach stuurde zijn brief ook aan ouders van jeugdleden en probeerde tussen de regels door ook jeugdspelers te ronselen. De club 010 Trojans was daar niet heel blij mee en Van der Wouden werd zelfs kortstondig geschorst.

Alhoewel de schorsing is teruggedraaid, en Van der Wouden het seizoen mag afmaken, lijkt er dus een precaire situatie te ontstaan voor de jeugdcoach. Hij kan niet terug naar 010, maar ook niet vooruit naar de Anacondas.

Zowel de voorzitter van 010 Trojans als de jeugdcoach zelf waren nog niet beschikbaar voor commentaar. Uiteraard plaatsen wij een reactie, zodra deze binnen is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »