Super Bowl Party in vernieuwde Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Amsterdam organiseert in samenwerking met het maandblad USA Sports opnieuw de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Voor het zevende jaar op rij gaat de organisatie voor een uitverkocht huis met de gebruikelijke American football elementen: bier, burgers, cheerleaders en The Big Game. Op 1 februari zwaaien de deuren van het volledig vernieuwde Hard Rock Cafe open voor NFL-nachtbrakers. Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes.

Op 12 december jongstleden is het totaal vernieuwde Hard Cafe Amsterdam opengegaan. Het cafe aan het Max Euweplein heeft dubbel zoveel ruimte en meerdere fancy vertrekken. De afgelopen twee seizoenen genoten in totaal meer dan 400 NFL-fans van het feest der feesten. Voor de mensen die een VIP-kaart kopen ligt er een fraaie Goody Bag klaar. In tegenstelling tot de vorige editie is het nu ‘free seating’. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Voor meer informatie en het bestellen van je tickets surf je naar deze website.

0 reacties

  1. Ieder jaar iets minder leuk en ider jaar duurder. Nu zelfs zo dat je nog maar 4 drankjes krijgt. Dus van 22:00-05:00 op 4 drankjes…. M.a.w., je gaat langzaam richting 100 euro pp. Daar kun je zo ongeveer kaarten voor de Super Bowl zelf krijgen….

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.