Tom Brady gaat zeker door

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

31 NFL-teams gaan vanaf gisteravond een stuk minder gelukkig het offseason in. Tom Brady heeft gisteren in een interview met ESPN aangegeven dat er o% kans is dat Super Bowl LIII zijn laatste wedstrijd in de National Football League is.

Brady, inmiddels 41 jaar oud, heeft eerder aangegeven tot zijn 45ste te willen spelen. De quarterback kan aankomende zondag de enige speler uit de geschiedenis worden met zes Super Bowl-ringen.

De spelverdeler van de Patriots had statistisch gezien niet zijn meest sprankelende jaar met 29 touchdown passes en 11 onderscheppingen. In de playoffs heeft hij echter laten zien van uitzonderlijke klasse te zijn. De vrees van alle andere NFL-teams is dat hij dit nog wel enkele jaartjes volhoudt.

Wil je Tom Brady in actie zien tijdens de Super Bowl? Tijdens de jaarlijkse Party in Amsterdam is weer goed te zien hoe de meningen over de ster zijn verdeeld. Tickets voor de Party vind je hier.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »