Tom Brady Top, Tim Tebow Flop

Quarterback Tom Brady snoerde alle critici de mond afgelopen nacht in de pre-season wedstrijd tegen de Tampa Bay Bucanneers. Hij gooide elf van zijn eerste elf passes raak, waaronder een touchdown op zijn nieuwe topreceiver Danny Amendola. Geen last van het gemis van vijf van zijn populairste paar handen van vorig seizoen. En geen last van zijn knieblessure waarvoor hij enkele dagen geleden het trainingsveld verliet.

Het lijkt dus niet uit te maken wie de ballen vangt, als Tom Brady de bal maar gooit. Wel goed dat Amendola zes ballen ving voor 71 yards. Daarnaast gaf rookie tight end (niet gekozen in de draft) Zack Sudfeld zijn visitekaartje af met een touchdown. Met het vertrek van Aaron Hernandez en de blessuregevoeligheid van Rob Gronkowski is hij een zeer interessante optie bij fantasy football omdat tight ends bij de Patriots nu eenmaal altijd goed scoren.

Tom Brady was dus fantastisch, back-up Ryan Mallett sterk, maar derde man Tim Tebow was dramatisch met een hoofdletter D. Hij completeerde slechts één van zijn zeven passes voor een ongelofelijk totaal van -1 yard. De voormalig Heisman Trophy-winnaar lijkt hiermee waarschijnlijk ‘on the way out’ bij de Patriots en mogelijk ook de NFL. Het was leuk in collega, maar de NFL blijkt toch te hoog gegrepen.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.