4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Update blessuregolf bij Lightning Leiden

In Leiden kan men weer opgelucht ademhalen. De knie van quarterback Dany Ortega is niet kapot, maar de spelverdeler heeft wel de mediale banden opgerekt. Ondanks dat hij daar nog wel een week of vier zoet mee is, prijst Lightning zich gelukkig dat de quarterback niet langer uit de roulatie is. Ortega zelf was ook opgelucht: “Ik ging uit van het ergste, dus het was wel even knijpen.”

Ortega geeft te kennen dat hij ook vanuit Amsterdam Panthers de nodige beterschapswensen heeft mogen ontvangen. Coach Dobbins van de Panthers zei dat ik goed op mezelf moest passen, omdat er nog belangrijkere zaken zijn dan football. Dat kon ik wel waarderen.”

Tijdens de wedstrijd tegen Amsterdam Panthers verloor Lightning Leiden drie basisspelers. Van offensive lineman Zimmerman wordt verwacht dat hij de volgende wedstrijd weer in actie kan komen. Dat goede nieuws was niet voor Wim Hoekstra weggelegd. De receiver brak de vingers en heeft inmiddels pinnen gekregen. Hij is de rest van het seizoen uitgeschakeld.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.