Van den Boogaard als hoofdcoach op formulier

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De ogen waren na afloop van de wedstrijd tussen 010 Trojans en Alphen Eagles voornamelijk gericht op het wedstrijdformulier. Daarop stond Wouter van den Boogaard genoteerd als hoofdcoach en niet Michel Storm (foto: Kjell Salters).

Daags na de kraker is Wouter van den Boogaard vrij rustig onder de observatie. “Michel was heel de week afwezig op training. Op de wedstrijddag zelf kwam hij in overleg met de rest van de coaching staff later, omdat hij de hele week ziek was geweest en nog steeds niet beter was.”

Met van den Boogaard als “hoofdcoach” verloren de 010 Trojans met 26-34, ondanks een zinderend slot van de Rotterdammers.  Van den Boogaard praatte na dat duel als een hoofdcoach: “We hebben laten zien dat we met de grote jongens meekunnen. Dit is de juiste stap en maakt ons alleen maar sterker richting volgend seizoen.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »