Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

UPDATE: Schorsing voor Smith na ‘helm-zwaai’

Antonio Smith van de Houston Texans kan rekenen op een schorsing nadat hij in de preseason wedstrijd tegen de Miami Dolphins guard Richie Incognito probeerde neer te slaan. Hij deed dit met de helm van Incognito. Het was niet de eerste keer dat dit duo elkaar naar het leven stond op de Gridiron. Alleen trekt Smith weer aan het kortste eind.

In de preseason wedstrijd trok Smith na de play de helm van het hoofd van Incognito om daarna deze richting diens onbeschermde hoofd te zwaaien. Hij raakte de schouder, waar de referees het moment misten, maar de tv-camera’s niet. Ondanks dat het preseason is kan de defensive end nu meerdere wedstrijden schorsing krijgen.

In week 1 van het vorige seizoen ging het ook al mis tussen dit duo. Incognito bleef toen na de play de enkel verdraaien van Smith. Antonio Smith trapte zich toen los en moest zelfs na een hoger beroep 11.000 dollar betalen.

Niemand spreekt overigens over Richie Incognito die in beide gevallen niet helemaal vrijuit lijkt te gaan. Maar het spreekt ook niet in het voordeel van Antonio Smith dat hij in 2011 al een boete kreeg van 7500 dollar toen hij de helm van het hoofd van Ravens guard Andre Gurode trok.

UPDATE 20:42 uur: Volgens bronnen van de NFL wordt Antonio Smith geschorst voor de resterende twee preseason wedstrijden en de eerste competitiewedstrijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *