Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Romo krijgt bijval uit Canton

Het leven van de quarterback van de Dallas Cowboys gaat niet altijd over rozen. Het salaris en de mooie vrouwen zijn een pré, maar dan word er wel van je verwacht dat je meedoet om de prijzen. En dat is iets wat de Cowboys de afgelopen jaren niet deden. De zwarte piet is vaak rondgespeeld en Tony Romo mocht hem ook en paar keer in ontvangst nemen. Maar Hall of Famer, en voormalig Cowboy, Roger Staubach is een grote fan.

Het is niet de eerste keer dat Staubach Romo een steuntje in de rug geeft, maar ditmaal is ligt het er wel erg dik op. Gelukkig geeft Staubach dat zelf ook toe. “Als er een grote fan van Romo is, dan weet ik niet wie het is. Ik wil in discussie gaan met alle negatievelingen en ze laten weten wat voor geweldige kerel het is.”

De Hall of Famer gaat door met zijn positieve tirade over de persoonlijkheid van Romo. “Als je naar de running backs kijkt die vorig jaar in de Super Bowl stonden, die hadden allebei meer dan 1000 yards. Romo klaagt niet. Hij schuift de verantwoordelijkheid niet af, maar hij heeft wel hulp nodig. Hij heeft een sterke arm en doet dingen die veel andere quarterbacks niet kunnen. Ik had een goede offensive line en veel dingen werkten goed voor me, maar je moet zelf ook goed zijn. Tony is dat. Hij een franchise quarterback.”

Onder de leiding van Romo wisten de Cowboys slechts eenmaal te winnen in de playoffs. Dat was in 2009 en heel toevallig hadden ze toen ook een groundgame die in de top 10 stond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *