Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady opgejut door Detroit Lions

De Detroit Lions stapten donderdagnacht met een voldaan gevoel van het veld. De ploeg won overtuigend met 40-9 van de New England Patriots. En alhoewel het maar een preseason game betrof, was de verdediging van Motown al in haar meest irritante vorm. Ndamukong Suh zat regelmatig in het gezicht van de ster quarterback van de Patriots, Nick Fairley had binnen drie minuten spelen al twee penalties te pakken en defensive end Willy Young moest door zijn eigen coach zelfs naar de bench worden verwezen.

Young vergreep zich in het tweede kwart aan Brady. Na een incompletion op 2nd-and-10, vanuit de eigen Patriots endzone, pakte Young de quarterback bij de kraag om hem vervolgens een vermanend vingertje in het gezicht te duwen. De personal foul penalty die volgde gaf de Patriots een nieuwe first down.

De Lions hebben al tien personal fouls penalties te pakken dit seizoen. Negen van die penalties zijn veroorzaakt door de agressieve defense. Het belooft een mooi en vooral bewogen jaar te worden onder coach Jim Schwartz.

De Patriots waren dit duel kansloos en het is dan ook niet te hopen dat receiver Danny Amendola tijdens het seizoen wegvalt. De belangrijke receiver speelde donderdagavond niet meer. Aan de kant van Detroit was de rol van Reggie Bush opvallend. De running back kan dit seizoen het verschil maken en hiermee de passing game van Detroit Lions (die vorig jaar met Calvin Johnson al record-setting was) meer lucht te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *