Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Pascal Matla Analist bij Gridiron

Voormalig coach en NFL-speler Pascal Matla wordt analist bij Gridiron. De voormalig speler van de Amsterdam Admirals en New Orleans Saints geeft voortaan elke woensdag zijn visie op het NFL-seizoen. Matla zal bij zijn analyses geen blad voor de mond nemen. De nieuwe analist is morgen voor het eerst te zien in zijn rol bij Fox Sports International.

Vanwege de samenwerking tussen Gridiron en de PR-afdeling van American Football Bond Nederland kon Matla naar voren geschoven worden voor een item over de start van de National Football League.

Fox Sports International kondigde vandaag in een persconferentie aan dat zij de rechten hebben verworven voor het NFL seizoen. Morgen staat men om 18:00 uur op het open kanaal van FOX stil bij het Walhalla van American football. Matla wordt hierbij aan de tand gevoeld over zijn carriere en over de rijkste sportbond ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *