Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 1

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Hoog bezoek voor Tom Brady! De QB van New England had Mr. Pelé over de vloer. De legendarische voetballer uit Brazilië kon het niet laten om in zijn tweet ook een digitale knipoog te geven aan Brady’s vrouw (en supermodel) Gisele. Begrijpelijk.

Nadat het grote nieuws al was uitgelekt, meldt Pepsi met gepast enthousiasme op Twitter dat Bruno Mars zal gaan optreden tijdens de halftime show in de Superbowl. Bruno zelf laat zich even gaan en is dolenthousiast over het optreden!

NBA ster LeBron James dunkt in Dallas! Tijdens een bezoekje aan de Cowboys ziet de Miami Heat speler zijn kans schoon en oefent hij zijn TD celebration.

James

 

De prestatie van Manning is natuurlijk niemand ontgaan en we weten ook dat Amerikanen dol zijn op statistieken. In Denver dromen ze dus alvast weg bij een perfect season van hun geliefde QB.

Vooruitblikken doen we ook op Twitter. Deze week met FOX Sports. Zij melden dat er een heuse weddenschap gaande is tussen Colin Kaepernick van de 49ers en Russell Wilson van de Seahawks. Wie van deze ijdele QB’s zal na zondag met slechts één wenkbrauw op het veld verschijnen?

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *