Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Weergoden helpen Cincinnati Bengals

De Cincinnati Bengals hebben zondagavond met 13-6 gewonnen van de New England Patriots. De weergoden hielpen Cincy op het juiste moment, omdat New England hun comeback moest voltrekken in een helse plensbui. Door de regen kreeg Patriots quarterback Tom Brady geen grip op de bal en was zijn laatste bal een povere onderschepping. Met de onderschepping kon Brady ook een record op zijn buik schrijven. Zijn streak van 52 wedstrijden met een touchdown pass kwam in Ohio ten einde. Drew Brees blijft recordhouder. Vorig jaar verbeterde hij op 7 oktober een oud record van Johnny Unitas naar 54 wedstrijden op rij.

Na de interception van Brady begon het zonnetje in Cincinnati weer plagerig te schijnen.

Met het verlies mochten de Pats nog een ander feitje uit het jaarboek strepen: zij zijn niet langer ongeslagen. Slechts drie teams kunnen zich nu nog beroepen op een perfect ‘record’: Chiefs, Broncos en Saints. Het ongeslagen Seahawks ging onderuit tegen de Indianapolis Colts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *