Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 6

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!


Slechts enkele weken geleden zetten de supporters van de Seattle Seahawks het wereldrecord neer van luidste publiek ter wereld. In het CenturyLink Field stadion schreeuwen, juichen en toeteren de fans van de Seahawks naar een hoogtepunt van 136.6 decibel. Dit record is inmiddels al weer uit de boeken. Met ruim 75.000 supporters in het Arrowhead stadion gaat de aanhang van de Kansas City Chiefs over het aantal decibellen van de Seahawks heen. In de wedstrijd tegen de Oakland Raiders wordt maar liefst 137.5 decibel gehaald. Zal dit record nu van de ene naar de andere club gaan? In Kansas zullen ze in ieder geval niet snel stil te krijgen zijn aangezien de Chiefs op een comfortabele  6-0 staan.


Defensive End Greg Hardy van de Carolina Panthers zou een potje 1 tegen 1 basketball wel aandurven tegen de NBA MVP en Miami Heat ster LeBron James. Hardy durft zelfs te stellen dat hij hem zou domineren. Als wapen wil hij zijn 39-inch vertical jump inzetten. Later zou Hardy deels terugkomen op zijn uitspraak. Hij zal een potje mano a mano niet domineren tegen James maar uiteraard wel winnen.

https://twitter.com/RobertPera/statuses/389955686987087873
Het uitdagen tot een potje 1 tegen 1 basketball is hot deze week. Greg Hardy heeft voor zijn uitspraak misschien wel inspiratie bij Memphis Grizzlies baas Robert Pera opgedaan. Een dag voor de uitspraak van Hardy daagt Robert Pera namelijk Michael Jordan uit. Enige verschil is dat Pera er wel een miljoen dollar op wil zetten. Voor het goede doel dan, dat wel.

 

Chicago-Bears-wide-receiver-Brandon-Marshall


De NFL heeft het altijd net zo druk met het uitdelen van boetes als het CJIB hier in Nederland. Brandon Marshall ontving afgelopen week een boete van $10,500.- voor het dragen van groene schoenen. Marshall is zelf gediagnosticeerd met de persoonlijkheidsstoornis borderline. Door het dragen van de groene schoenen wil hij aandacht vragen voor de Mental Health Awareness week. In dit geval komt de boete van de NFL goed uit want Marshall heeft aangegeven hetzelfde bedrag te schenken aan dit goede doel.

Tot slot.


Soms zeggen foto’s meer dan duizend woorden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *