Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Scheldende scheids Ellison geschorst

De scheidsrechter met de rappe tong is voor een wedstrijd geschorst. Umpire Roy Ellison mag een wedstrijd lang op de bank plaatsnemen, na zijn rol in de wedstrijd Philadelphia Eagles – Washington Redskins. Ellison zou zich in die wedstrijd laagdunkend hebben uitgelaten tegenover offensive lineman Trent Williams. Hij zag hem ondermeer een motherfucker hebben genoemd.

De NFL Referees Association is niet blij met de schorsing. Volgens de overkoepelende organisatie houdt de NFL er een dubbele standaard op na ten aanzien van ethiek op het veld. Volgens de Association zou Ellison hebben gereageerd op een tirade van de offensive lineman, waarin meerdere keren de woorden ‘nigga’ en ‘fuck’ zouden zijn gebruikt. Williams ontkent gebruik van het eerste woord.

De scheidsrechtersorganisatie vecht de schorsing aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *