Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams herstellen tegen Saints

Na een paar mindere weken herstelden de St. Louis Rams zich sterk in de eigen vertrouwde Dome. Vroeg in de wedstrijd werden de New Orleans Saints afgestopt door de defensie. De 17-0 voorsprong was niet meer te herstellen voor de gasten op weg naar een 27-16 achterstand.

Drew Brees raakte bij de eerste twee aanvalsreeksen twee keer de bal kwijt, waarmee hij de Rams in staat stelde te scoren. Runningback Zac Stacy deed vervolgens de rest voor de thuisploeg. De rest van de wedstrijd liepen de gasten daarna achter de feiten aan. De Saints zijn in uitwedstrijden duidelijk een ander team dan in hun overdekte stulpje in New Orleans. De verschil in prestaties zou de ploeg nog wel eens kunnen opbreken richting de finish van het seizoen.

De Saints zijn namelijk hun voorsprong kwijt op naaste belagers in de divisie uit Charlotte. De Carolina Panthers staan na hun winst nu op gelijke hoogte met 10 overwinning. De Saints hebben op onderling resultaat net een voorsprong. Gelet op het spel van de laatste weken lijken de Panthers echter het momentum te hebben om de divisietitel te pakken. Nog steeds zijn Brees & co dan in een goede positie voor een wildcard playoff-ticket. Maar ook al winnen ze die… de ploeg moet dan wel leren hoe je uitwedstrijden kan winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *