Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oduber nieuwe ruiter van Enschede Broncos

Headcoach Frank Versteeg van de Enschede Broncos heeft zijn coaching staff opnieuw weten te versterken. Luis Oduber (voormalig hoofdcoach van de Zwolle Bulldogs, Almelo Phantoms, Enschede Warriors en Den Haag Raiders) meldt zich vanaf vandaag in Twente. Hij gaat de rol van Technical Development Manager vervullen.

Oduber kwam kort na zijn vertrek bij Den Haag in contact met enkele mensen van de huidige Enschedese coachingstaff en uit dit contact kwam het idee voor een terugkeer naar het oosten. Hier kan Oduber zijn liefde voor de sport weer combineren met een team dat in zijn ogen een groot potentieel heeft. De rol van Oduber is helder, het team helpen ontwikkelen naar een hoger niveau en ervoor zorgen dat de reeds sinds enige jaren voortdurende progressie van de Broncos nog verder zou versnellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *