Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Richard Bouthoorn niet mee naar Badalona Dracs

De Alphen Eagles treden vanmiddag in het Europese treffen tegen de Badalona Dracs aan zonder quarterback Richard Bouthoorn. De international blijft vanwege financiele redenen achter in Alphen, alwaar hij helpt als commentator bij het live verslag van de regionale televisiezender. Bouthoorn zelf zegt hierdoor meer hongerig te zijn naar de thuiswedstrijd van Alphen in Europees verband (foto Maarten van Bergen).

De vraag is alleen of hoofdcoach Errol Zeefuik bereid is om de quarterback speeltijd te gunnen. Gevraagd om een reactie naar de afwezigheid van Bouthoorn in Barcelona zegt de coach: “Tom van Duijn is onze eerste quarterback gebleven, omdat we niet continue willen wisselen.”

De Dracs zijn vijfvoudig kampioen van Spanje. De wedstrijd in het Spaanse badplaats trapt af om 16:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *