Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Alweer geen winnaar: niemand wint Rams’ $100K

Helaas. Geen enkele supporter van de St. Louis Rams mag $100K bijschrijven op de bankrekening. Dat was de prijs die de ploeg uitloofde aan een supporter die het complete programma van de Rams in zijn totaliteit goed kon voorspellen. De 51 variabelen werden echter door niemand goed voorspeld. Sterker nog, de beste voorspeller had 62% van het schema goed. Als troostprijs kreeg hij van de Rams een seizoenkaart voor het komende seizoen.

Gisteravond (plaatselijke tijd) werd het complete programma van de NFL bekend gemaakt. Net zoals alles in de wereld van het football moest ook dit groots aangepakt worden met een primetime-show. Helaas werd het voor de tienduizenden fans van de Rams geen feest. Één fan wist acht opeenvolgende opponenten goed te raden, en een aantal supporters kende een perfecte streak van vier wedstrijden, maar verder dan dat kwam niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *