Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cornerback Haden verlengt voor 68 miljoen bij Browns

Op de dag dat Patrick Peterson (Cardinals) de oproep doet hij meer geld verdient dan Richard Sherman, werd Joe Haden met een spiksplinternieuw contract van 68 miljoen dollar de duurste cornerback van de NFL. Het kan op dit moment niet op voor de Cleveland Browns die in aanloop naar het nieuwe seizoen succes op succes realiseren.

Joe Haden werd vorig seizoen in de Pro Bowl verkozen en het verlengen van zijn contract was één van de topprioriteiten in Cleveland. Met de handtekening onder een nieuwe 5-jarige verbintenis kan achter dit doel een dikke vink gezet worden. De Browns kozen met hun eerste draft keuze vorige week bovendien de best beschikbare cornerback in Justin Gilbert. Voeg hierbij ook het contracteren van safety Donte Withner en de laatste verdedigende linie van de  Browns lijkt zich te kunnen meten met de beste van de NFL.

Grootste gelukkig blijft Joe Haden. Van zijn contract ter waarde van 68 miljoen dollar, is 45 miljoen dollar al gegarandeerd als tekengeld. Jackpot dus, nadat vorige week nog Richard Sherman voor 57 miljoen dollar werd vastgelegd door de Seattle Seahawks. De volgende cornerback die een nieuw contract kan verwachten is Patrick Peterson van de Arizona Cardinals. Benieuwd of hij over de 68 miljoen dollar van Haden heengaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *