Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geldwolf Vernon Davis ‘no show’ bij 49ers?

Nadat Vernon Davis vorige week al een beetje schermerig deed of hij naar het ‘verplichte trainingskamp’ zou komen, was hij vandaag vrij duidelijk dat ze hem morgen niet hoeven te verwachten bij de 49ers. Meneer Davis verwacht meer geld van zijn werkgever. 

De tight end kreeg in 2010 23 miljoen dollar gegarandeerd bijgeschreven op zijn rekening als onderdeel van zijn 37 miljoen dollar dure 4-jarige contract. Nu verwacht hij meer, omdat hij naar eigen zeggen een betere speler is dan destijds. Sterker nog: meneer wil betaald worden als top-receiver. Hij miste daarom het al het vrijwillige trainingskamp. Hij noemde het zelf een holdout, maar officieel is het pas een holdout als het gaat om een verplichte trainingskamp. Mocht hij dinsdag echt niet komen opdagen, dan is het een officiële holdout en mogen de 49ers hebben officieel beboeten.

Ondertussen predikt Davis over zijn liefde voor San Francisco en zijn hoop om ooit een Super Bowl te winnen in het rode tricot van zijn team. Een beetje loze woorden voor een speler die duidelijk laat weten dat zijn clubliefde te koop is. En daarin is hij niet de enige in de Bay-area. Ook guard Alex Boone wil meer geld zien en hij heeft al met zekerheid aangegeven te kiezen voor officiële werkweigering.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *