Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bling Bling Ring voor de Super Bowl Seahawks

De knokpartij deze week op de training van de Seattle Seahawks was waarschijnlijk de gezonde spanning van een stel jonge spelers die een veel te duur cadeau gingen krijgen. Donderdagavond kregen de spelers en coaches van de Super Bowl kampioen hun ringen uitgedeeld. Een glinsterend ‘kleinood’. 

Speciale feature van de ring is het 3D-logo van de Seahawks ingelegd met 64 diamanten. Daaromheen liggen weer 107 ronde diamanten. Nog allemaal op de top van de ring. Diezelfde top is weer omringd met 40 blauwe saffieren. Binnenin de ring staan nog wat stoere termen als ‘Leave no doubt 24/7’ en ‘What’s next’.

seattleseahawksringEn wat het waard is… laat zich vooralsnog slechts raden. Vaak gaat het om een bedrag van 15k dollar per ring. Maar uiteindelijk is het natuurlijk wat een gek ervoor geeft. Binnenkort eBay maar in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *