Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dokters verklaren Gronkowski gezond

De New England Patriots hoeven niet te vrezen dat Rob Gronkowski de voorbereiding gaat missen. Doktoren hebben laten weten dat de tight end van de ploeg gezond is en kan meetrainen met de ploeg. Dat betekent dat hij het trainingskamp niet begint op de physically unable to perform-list. Kortweg: de PUP-list.

In januari ging de sterspeler onder het mes voor een gescheurde knieband, maar hij wordt donderdag op het trainingsveld verwacht als de Patriots voor het eerst trainen. Gronkowski zelf had altijd al het gevoel dat het wel goed zou komen. Hij liet eerder weten niet te kunnen wachten om terug te keren. Ook zijn teamgenoten zijn blij Gronk meteen kan aansluiten in de voorbereiding. Logam Mankins: “Het is positief. We hoopten allemaal dat zijn herstel goed zou verlopen. Als je Gronk op het veld hebt, is dat altijd goed.”

De tight end kampt nogal met blessuregevoeligheid. Tijdens zijn tijd bij Arizona had hij al eens een flinke rugblessure en de laatste jaren bij de Patriots worden tevens gekenmerkt door mankementen. Naast zijn knie moesten ook zijn enkel en arm er aan geloven. Ook zijn rug speelde in 2013 weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *