Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Beast Mode’ wil meer geld; blijft weg

Marshawn Lynch is niet gecharmeerd van de houding van de Seattle Seahawks. De running back is van plan om voorlopig niet op te dagen bij het trainingskamp van de ploeg. Dat liet fullback, en goede vriend van Lynch, Michael Robinson zich ontvallen tegen NFL Network.

‘Beast Mode’ is niet tevreden met het aanzien wat hij geniet bij de ploeg uit Seattle. Hij wil dat beide partijen om de tafel gaan om opnieuw over zijn contract te onderhandelen. Hij zit momenteel in het derde jaar van zijn vierjarige contract, maar wil meer gegarandeerd geld zien. Alle vrijwillige activiteiten van de Seahawks werden ook al gepasseerd door Lynch.

Robinson zei dat het te maken heeft met hoe de ploeg uit Seattle naar hem kijkt. “Ik denk dat hij gewoon wil dat zijn positie en hoe men naar hem kijkt veranderen. He was de afgelopen tijd het gezicht van de ploeg, het gezicht van de organisatie.”

De afgelopen jaren was hij inderdaad van onmisbare waarde voor de ploeg. Met zijn indrukwekkende powerrushes was hij een belangrijke schakel in het winnen van de Super Bowl. Het vele werk heeft echter ook geleid tot discussies over zijn duurzaamheid. In het voorseizoen bleek al dat Pete Carroll en zijn coaching staff zeer te spreken waren over Christine Michael. Het lijkt er dus op dat Lynch zijn workload minder gaat worden, en daarmee ook zijn fantasy value (voor degenen die daar in geïnteresseerd zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *