Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL verrast met verjonging Halftime Show

De NFL lijkt het helemaal over een andere boeg te gooien tijdens de Halftime Show tijdens de Super Bowl in Phoenix. Waar de voorgaande jaren de sterren naar Nederlandse maatstaven al met pensioen waren, zou bij de komende strijd om de Vince Lombardi Trophy de ‘slechts’ 29-jarige Katy Perry komen optreden. Het bericht is nog altijd niet bevestigt, maar waar rook is… is vuur (lees: meestal een kern van waarheid).  

De keuze voor Katy Perry is verrassend, omdat de jongedame onlangs nog aangaf niet te willen betalen om op te kunnen treden tijdens de Halftime show van de Super Bowl. Het schijnt namelijk dat artiesten moeten lappen om zich te mogen presenteren aan de 111,5 miljoen kijkers (cijfers van de laatste SB, red.) van het spektakel tijdens de rust. In 2012 al trad ze wel op tijdens de Pregame Show van het grootste ééndaagse sportevenement te wereld.

Since Justin Timberlake aan Janet Jackson (en de rest van de wereld) liet zien dat haar kleding niet deugde rondom de borststreek, is de NFL extreem voorzichtig geweest met haar artiesten. De laatste jaren was met Tom Petty and the Heartbreakers, The Who of The Rolling Stones de kans groter dat een van bandleden een hartaanval kreeg dan dat ze iets ondeugends zouden doen. Benieuwd wat de NFL ervan vindt als Kate Perry tijdens ‘I Kissed a Girl’ een stevige tongzoen geeft aan vrouwelijke mede-artiest. Ik vrees dan dat Barbra Streisand in 2016 mogen komen optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *