Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gambling Problems: Nog net op tijd

Het gaat niet goed met mijn planning-skills. Voor de tweede week op rij faal ik er in op tijd een berichtje te tikken, waardoor ik jullie beroofde van een potentiële goudmijn. Wat volgt zijn de gokjes van onze probleemgevallen op de redactie.

TvdH: Hoe meer de dingen veranderen, des te meer ze hetzelfzelfde blijven, Matt. Ik begreep nooit waar die spreuk over ging, tot ik vorige week onze te laat geposte voorspellingen bekeek. Natuurlijk kun jij een keer twee goeie weken hebben. Natuurlijk heb ik af en toe een dipje. Dat is af en toe nodig, om te voelen hoe vertrouwd het is als ik weer eens 3-0 ga. Snap je?

MvW: Laten we het een flinke portie humble pie noemen. Niet het idee dat m’n picks ook maar enigszins in de buurt zaten. Geen probleem, ben nog steeds .500+ in de afgelopen drie weken. Nu ervoor zorgen dat we gaan dubbelen. Let’s get to the picks!

***

TvdH: Indianapolis Colts -3.5 over CLEVELAND BROWNS

De Browns starten schijnbaar gewoon weer met Brian Hoyer. Vertaling: Tanken is áán in Cleveland?! Geintje natuurlijk, maar ik snap het niet. En met Brian ‘zes picks, een touchdown’ Hoyer onder center gaan deze Colts echt geen close game spelen. Dit wordt lillik, en alle magie die Johnny Football in de tweede helft gaat laten zien, trekt dit niet naar +3.5.

MvW: Komop, geef die Hoyer iets meer credit. Hij heeft dit seizoen gewoon prima dingen laten zien. Bovendien hebben de Colts geen running game en is de pass-defense van de Browns best oké. Tel daar Josh Gordon en de electrifying Isaiah Crowell bij op, en je hebt een close game. Tiel 0-1, ik noteer hem alvast.

MvW: Houston Texans -6.5 over JACKSONVILLE JAGUARS

Nieuwe strategie: elke week tegen de Jaguars wedden (zeker als de line minder dan een touchdown is). Het nieuws over Clowney doet me niks, die man speelde toch al nauwelijks. Ryan Fitzpatrick heeft echter laten zien dat hij deze offense op sleeptouw kan nemen, zeker in combinatie met Arian Foster. Laten we niet vergeten dat de Texans het nog spannend kunnen maken in de divisie, als ze winnen van Jacksonville en Indy verliest in Cleveland. Volgende week spelen ze tegen elkaar…

TvdH: Ik vind 6.5 te veel voor de Texans, maakt niet uit tegen wie ze spelen. Gun-tegen-mn-pan zeg ik dat ze wel coveren, maar de Jags halen af en toe plays uit hun tenen die zo’n lijn compleet kunnen vernaaien. En ben ik heel stom als ik Blake Bortles stiekem wel een baasje vind? Trouwens… Waarom vraag ik jou dat. Check m’n record…

TvdH: Seattle Seahawks +1 over PHILADELPHIA EAGLES

De ‘Hawks gaan Sanchez opeten. Natuurlijk zag Marky er leuk uit de afgelopen weken, maar tegen wie speelden ze?! Niet tegen de booming Seahawks, die ranzig hard op weg zijn gewoon de divisie te pakken, gewoon de play offs te halen en gewoon in de Super Bowl te verschijnen boven de Packers. Daar, ik zei het. Deze game is een pick ‘em, en dan ga ik met de regerend kampioen boven Sanchez.

MvW: Damnit Tiel, dit was mijn lock van de week. Ik zit er hard over na te denken om Jeremy Maclin buiten mijn fantasy line-up te laten deze week. De monsterscores die Nick Foles hem bezorgde, zitten met Mark Sanchez slechts sporadisch in de pijpleiding. Overigens was ik wel blij verrast met het optreden van de Eagles’ D vorige week. Toch zie ik de Hawks hier een overwinning boeken, zeker nu Bobby Wagner weer fit is en het verschil kan maken.

MvW: GREEN BAY PACKERS -12.5 over Atlanta Falcons

Oke, de Falcons hebben de laatste vier weken drie overwinningen geboekt. Maar je gaat mij niet vertellen dat ze ook maar enige kans maken in Green Bay? Het enige wat in het voordeel van Atlanta kan spelen is onderschatting van de kant van de Packers, na een belangrijke overwinning op de Patriots. Dit is gewoon het meest complete team van de NFL. In bijna alle facetten zijn ze momenteel goed, met uitschieters tot de beste van de NFL. Alleen een garbage time touchdown van Julio Jones kan dit in het voordeel van Atlanta doen beslissen, maar ik verwacht dat de Falcons dan al 30+ punten achter staan.

TvdH: Packers thuis -23 zou ik ook okay vinden. Snap niet dat ik deze niet genoteerd heb. Dus we staan gelijk. Aaron Rodgers versloeg afgelopen week het beste team in de AFC. What the F gaat Atlanta doen dan?

TvdH: New York Jets +6 over MINNESOTA VIKINGS

I’ve got a feeling… WHOO WHOO… Dat het gewoon de Jets’ night gaat worden. Ze spelen nog steeds voor hun coach, bleven close bij de Dolphins… Dit kan wel eens een +4 of +2 worden. Dus ja, ik denk dat de Vikings winnen. Maar ik denk ook dat het ‘close’ wordt. Dus bedank me maar voor die Packers -12.5 die voor je blijft liggen!

MvW: Ik had de pick al gemaakt voordat ik dit las, maar thanks :). Overigens denk ik elke week dat de Jets wel eens kunnen gaan verrassen. Ondertussen hebben ze al 10 keer verloren. Het is dat ze tegen de Vikings spelen. Ik zie Bridgewater deze week minstens één pick-six gooien. De Jets coveren deze wel.

MvW: New England Patriots -4 over SAN DIEGO CHARGERS

Ik krijg gewoon twee inkoppertjes van je deze week. Wat een weelde! Ik heb oprecht genoten van de clash tussen de Packers en Patriots, ook al verloren de Pats. Aan alles zag je dat dit een gevecht was tussen de beste teams in de NFL. Er was daarom ook geen schande in de nederlaag van New England. Dat zetten ze deze week recht tegen de Chargers met een duidelijk overwinning. De defense van New England is prima opgewassen tegen de tegenwoordig middelmatige offense van San Diego. Easy cover.

TvdH: Ik ruik een probleempje voor de Pats. Die zijn iets te veel geaaid met een ‘maar jullie zijn nog steeds heel goed hoor’, na het verlies van afgelopen week. Dan is het gemakkelijk Philip Rivers en zijn offense te onderschatten. Dit kan een hele close game worden.
Tussenstand: Tiel 23-13, Matthias 16-19-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *