Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jasper van Dooren Europa in met Blitz

Zo af en toe worden we als medium getagged in een Facebook-post, die we gewoon niet links kunnen laten liggen. Zo ook het geval met het nieuws dat de Utrecht Dominators ons vandaag toedichtten over Nederlander Jasper van Dooren.

Voormalig Dominators speler Jasper van Dooren is door zijn nieuwe club London Blitz namelijk opgenomen in de IFAF Champions League selectie. Van Dooren mag op 2 mei aan de bak, dan speelt hij tegen het Franse Les Argonautes uit d’Aix-en-Provence. Twee weken daarna is het Spaanse Osos Rivas uit Madrid aan de beurt.

Ook tijdens de Britse competitie krijgt Van Dooren de gelegenheid zich te profileren. De Blitz startte afgelopen weekend met de competitie en was ongenaakbaar. Het won met 35-0 van stadsgenoot London Olympians, 35-00. Het was de vijfde keer op rij dat Blitz zegevierde over het andere Londense team.

Van Dooren heeft al een bijnaam bij de Engelsen. Hij gaat door het leven als Jack Daley 2.0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *