Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Adrian Peterson is weer welkom in NFL

Running back Adrian Peterson is vanaf vrijdag weer een volwaardig NFL-speler. Dat maakte de NFL donderdag bekend. Peterson was geschorst vanwege een incident met zijn zoon, waarbij hij die iets te fanatiek had gedisciplineerd met een stok waardoor het kind lichamelijk letsel had opgelopen.

Peterson werd donderdag per brief op de hoogte gesteld van zijn terugkeer. Vanaf morgen mag hij dus weer volledig deelnemen aan eventuele activiteiten van zijn team, de Minnesota Vikings. Het betekent niet dat Peterson helemaal klaar is met het uitzitten van zijn straf. Goodell liet hem in de brief weten dat hij nog wel zijn verplichtingen aan de autoriteiten in Minnesota en Texas moet voldoen, alsmede zijn belofte aan de NFL over professionele hulp.

Nu het eerste deel van de soap voorbij is, start snel het tweede al. Het is namelijk nog maar de vraag of de Vikings en Peterson met elkaar door gaan. De running back was voor de ploeg namelijk een publiciteitsramp, terwijl Peterson juist vindt dat zijn ploeg hem te weinig steunde tijdens de moeilijke periode. Afgelopen maandag liet hij weten dat hij er niet zeker is of hij het offseason programma van de Vikings gaat volgen. Dat begint aankomende maandag met een verplicht mini -camp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *