Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL komt met wedstrijdschema 2015

Na het schema voor de preseason games heeft de NFL nu ook het wedstrijdschema voor seizoen 2015 vrijgegeven. Het volledige schema kan je hier raadplegen. Wij hebben per week de smakelijkste wedstrijden er uit gekozen voor jullie!

Week 1

Green Bay Packers @ Chicago Bears

Hoewel NFL.com kiest om als belangrijkste wedstrijd Steelers @ Patriots te nemen die week vinden wij de al decennia oude rivaliteit tussen de Green Bay Packers en de Chicago Bears een leukere matchup. Met een nieuwe coaching staff, een nieuwe GM en een sterk aangepaste defense zal Chicago een statement willen maken door te winnen tegen de high powered offense van de Packers.

honorable mention: Colts @ Bills, Seahawks @ Rams

Week 2

Seattle Seahawks @ Green Bay Packers

Na het nipte verlies in de conference championship vorig seizoen zal Green Bay gebrand zijn om revanche te nemen op de Seahawks. Ik zie een pittige matchup waarin een van de top ranked offenses van vorig jaar het opneemt tegen de legendarische Legion of Boom.

honorable mention: Cowboys @ Eagles

Week 3

Kansas City Chiefs @ Green Bay Packers

Als een heruitgave van Super Bowl I in het seizoen van de Super Bowl rematches kan het niet anders dan dat deze wedstrijd de beste van de week is.

honorable mention: Broncos @ Lions

Week 4

New York Giants @ Buffalo Bills

Deze wedstrijd kan ook bekeken worden als Odell Beckham Junior vs. Bills defense. Een defense die vorig jaar bij de beste behoorde in fantasy-points zal het moeilijk hebben tegen de explosieve Beckam Jr.

honorable mention: Cowboys @ Saints, Packers @ 49ers

Week 5

New England Patriots @ Dallas Cowboys

In ’the battle of the QB’s’ neemt Tom Brady het op tegen Tony Romo die vorig jaar het beste seizoen uit zijn carrière had. Het valt natuurlijk nog af the wachten of de Cowboys zonder Demarco Murray nog even sterk zijn als vorig seizoen.

Honorable mention: Steelers @ Chargers

Week 6

Indianapolis Colts @ New England Patriots

De geweldige Andrew Luck heeft nog nooit kunnen winnen tegen Brady en de Patriots. De Colts zullen revanche willen nemen voor de uitschakeling in de playoffs in 2014.

Honorable mention: Chargers @ Packers, Ravens @ 49ers, Giants @ Eagles

Week 7

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers

In een van de belangrijkste rivalries in football zal een heruitgevonden Niners team het thuis opnemen tegen de, naar mijn mening, beste ploeg in de NFL. Valt nog af te wachten of Marshawn Lynch zo dominant zal zijn als de laatste twee seizoenen maar desalniettemin wordt dit een interessante matchup.

Honorable mention: Ravens @ Cardinals, Saints @ Colts

Week 8

Green Bay Packers @ Denver Broncos

Aaron Rodgers vs. Peyton Manning is een geweldige affiche. De quarterback met de hoogste qb-rating ooit vs. de quarterback met de meeste touchdown-passes ooit belooft een spannende matchup te worden.

Honorable mention: Seahawks @ Cowboys

Week 9

Philadelphia Eagles @ Dallas Cowboys

Nog een grote rivalry in pro football. Met de recente switch van Demarco Murrag zal hij willen bewijzen hoe goed hij wel niet is tegen zijn oude ploeg. Verder zal het interessant zijn om te kijken wie tegen dan de starting role heeft aangenomen bij de Eagles op quarterback. Zal het Sam Bradford zijn of is het tegen dan Tebow Time?

Honorable mention: Broncos @ Colts, Browns @ Bengals

Week 10

New England Patriots @ New York Giants

De regerende kampioen gaat naar de Giants van wie ze twee maal verloren in de Super Bowl (2008 en 2012).

Honorable mention: Bills @ Jets, Lions @ Packers, Cardinals @ Seahawks

Week 11

Denver Broncos @ Chicago Bears

Coach John Fox zal maar wat graag willen winnen tegen zijn oude ploeg. Het zal interessant worden om te zien hoe hij een game plan kan maken tegen de quarterback die enkele jaren onder hem gespeeld heeft.

Honorable mention: 49ers @ Seahawks, Bills @ Patriots

Week 12

New England Patriots @ Denver Broncos

De matchup Brady-Manning is er een die geen introductie nodig heeft. Het is gewoon een wedstrijd die twee van de beste quarterbacks van het laatste decennia tegenover elkaar zet. Het kan de laatste keer zijn dat ze tegen elkaar spelen vermits Manning dit jaar al twijfelde om te stoppen.

Honorable mention: Steelers @ Seahawks, Bears @ Packers, Eagles @ Lions

Week 13

Philadelphia Eagles @ New England Patriots

De eerste ontmoeting tussen Chip Kelly en Bill Bilichick is er een die wel zeker vuurwerk moet geven. Twee coaches die hun programma zo naar hun hand hebben gezet en volledige inspraak hebben in hun organisatie zullen allebei koste wat het kost willen winnen.

Honorable Mention: Packers @ Lions, 49ers @ Bears, Colts @ Steelers

Week 14

Dallas Cowboys @ Green Bay Packers

Na de catch-geen catch discutie van vorig jaar zullen de Cowboys met Dez Bryant zeker willen winnen van de Packers. Ook de matchup Romo vs. Rodgers is er een om naar uit te kijken.

Honorable Mention: Bills @ Eagles, Patriots @ Texans, Seahawks @ Ravens

Week 15

Houston Texans @ Indianapolis Colts

Om eerlijk te zijn is week 25 de saaiste week van het seizoen op papier. Maar elk excuus om football te kijken is goed dus: de interessantste matchup is die van Andre Johnson tegen zijn vorige ploeg de Texans.

Honorable mention: Cardinals @ Eagles, Browns @ Seahawks

Week 16

Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens

Steelers vs. Ravens blijft altijd een van de klassiekers van de NFL. Zeker als het laat in het seizoen voorkomt met mogelijk de AFC North titel op het spel.

Honorable Mention: Cowboys @ Bills, Packers @ Cardinals

Week 17

New York Jets @ Buffalo Bills

Met de Playoffs voor de deur zal het voor Rex Ryan de moment zijn om zijn revanche op de Jets te halen.

Maar om heel eerlijk te zijn zullen alle wedstrijden er om spannen voor de teams die de playoffs nog willen halen.

Honorable Mention: Saints @ Falcons, Redskins @ Cowboys, Chargers @ Broncos, Eagles @ Giants, Lions @ Bears, Vikings @ Packers, Rams @ 49ers , Seahawks @ Cardinals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *