Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Moordzaak noopt tot afmelding NFL Draft

Het wordt niet druk op het podium met Commissioner Goodell tijdens de NFL Draft. Na de twee top-quarterbacks is ook offensive lineman La’el Collins is er niet bij. Hij keert huiswaarts in verband met een moordonderzoek.

De politie uit Baton Rouge wil graag in contact komen met Collins. De LSU offensive lineman zou een relatie gehad hebben met de 29-jarige Brittany Mills die vrijdag dood in haar appartement werd gevonden. Ze was hoog zwanger en in het ziekenhuis wisten ze wonderwel de baby te redden. De geruchten zijn dat Collins en Mills al sinds september geen contact meer hadden, maar dat er nog wel een vaderschapstest gedaan zou worden.

La’el Collins was een first team All-SEC speler bij LSU en zou hoogst waarschijnlijk donderdag in de eerste ronde gedraft worden. Hij zou een alibi hebben en is naar huis terug gekeerd om zijn naam te zuiveren. Toch is er een aannemelijk risico voor de ‘draftwaarde’ van Collins. Durven teams hun handen aan hem te branden in de eerste ronde nu hij genoemd wordt in deze zaak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *