Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

De Puurs Titans geven forfait voor hun laatste wedstrijd

Vanmiddag deelden de Puurs Titans officieel mee dat de laatste wedstrijd, thuis tegen de Ostend Pirates, deze zondag niet meer gespeeld worden. Het seizoen is dus voorbij voor de Titans die momenteel laatst staan in de FAFL-ranking.

Wegens een spelerstekort heeft Titans headcoach Tom van Put besloten dat het veiliger is om deze wedstrijd niet aan te vatten. Voor de Pirates is dit wel goed nieuws. Zij waren al geplaatst voor de play-offs en krijgen nu een bye week voor dat ze in het wild-card weekend het moeten opnemen tegen de Liège Monarchs.

De tweede wedstrijd die gespeeld wordt op het veld van Puurs deze zondag: Leuven Lions vs. Limburg Shotguns zal nog wel doorgaan maar de starttijd wordt verplaatst naar 14u00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *