Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tim Tebow verkoopt goed

Tim Tebow was in de maand mei goed voor de nummer 15 plek in de ranglijst van meest verkocht jerseys in de NFL. Daarmee heeft hij zijn contract al bijna terugverdiend voor de Philadelphia Eagles, want laten niet serieus denken dat hij echt quarterback gaat spelen in Philly. Misschien voor de interessanter geworden 2 point conversions… en dus voor shirtverkoop.

jerseysnflsalemay
Eerder al wisten we te vertellen dat Mariota de meeste jerseys zou verkopen de afgelopen maand. Opmerkelijk in dit lijstje is niet alleen Tebow op 15, ook Tom Brady op nummer 3 is een onoverwacht teken van support voor de speler die een schorsing kreeg voor zachte ballen.

Zoveel liefde als zij krijgen is er nog niet voor de duurste verdediger uit de NFL. In Miami vliegen de shirts van Ndamukong Suh nog niet als de warmste broodjes over de toonbank. Nummer 22 valt hem ten deel. Lager dan verdedigers J.J. Watt (12) en Navorro Bowman (14), Joe Haden (16) en Kam Chancellor (19). Lager ook dan het 12th-man shirtje van de Seattle Seahawks op 20.

Opvallend is dat de rookies nog niet ongekend populair zijn. Natuurlijk staan Mariota en Winston op 1 en 2, maar het zijn de jerseys van Chargers runningback Melvin Gordon en Raiders receiver Amari Cooper die de top 25 compleet maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *