Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Michel Storm snel onder de pannen bij Dutch Lions

Michel Storm heeft er niet lang over gedaan om zijn football-loopbaan een nieuwe wending te geven. De coach, die zichzelf eergisteren uitschreef als lid van de 010 Trojans, wordt defensive linecoach van de Dutch Lions. 010 Trojans had er goede hoop op dat Storm alsnog positie coach wilde worden in Rotterdam, maar die vlieger lijkt met de uitschrijving niet op te gaan.

Storm was gecharmeerd van de interesse van Dutch Lions bondscoach Rey Agaoglu: “Het heeft zeker invloed gehad op mijn beslissing om uit te schrijven. Het was voor mij de kans om weer te doen wat ik leuk vind, namelijk een positie coachen. Voor mij is de cirkel ook rond. Lang geleden ben ik met coachen begonnen bij de Dutch Junior Lions onder Rey.”

“Als positiecoach kun je je volledig richten op details en dat is nou net waar American football altijd om draait. Ik heb het echt heel goed gehad de afgelopen jaren in 010 en het is een ontzettend getalenteerde groep. Ik kan ze alleen dat laatste zetje niet geven. Dat heb ik ook elk jaar aangegeven. Ik weet zeker dat Wouter dat wel kan. Dus stap ik met een goed gevoel en een gerust hart op.”

“Ik voel me vereerd dat de Dutch Lions mij hebben gevraagd en ik ga er alles aan doen om de Dutch Lions defensive line tot de meest gevreesde unit van Europa te maken. Ik neem onderhand ook een berg ervaring mee naar het team en ik denk dat ik altijd al een goede klik heb gehad met de rest van de coaches.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *