Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Alphen Eagles hofleverancier Dutch Lions

Gisteren en vandaag zijn de trainingskamp-uitnodigingen van de Dutch Lions bij menigeen op de deurmat gevallen. Maar liefst 94 bodies zijn opgeroepen om zich tussen 28 en 30 augustus te melden in Arnhem voor een trainingskamp. Hiervan blijven 60 man overeind voor de belangrijke kwalificatie-interland tegen Belgie op 24 oktober. Alphen Eagles is hofleverancier van het oranje trainingskamp met 20 spelers, terwijl regerend landskampioen Amsterdam Crusaders 15 spelers afstaat aan het trainingskamp.

In totaal zijn twintig verenigingen bij de volgende stap in de ontwikkeling van de Dutch Lions betrokken. Morgen zal Gridiron nog meer stats & figures over het huidige roster publiceren. Vooralsnog kun je hier genieten van het complete roster.

Roster_DL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *