Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Gamepass komende 24 uur automatisch verlengd

De makers van NFL Gamepass verlengen vandaag en morgen automatisch de jaarabonnementen van de kijkers, die vorig jaar een abonnement hebben aangeschaft. We kunnen ons voorstellen dat die timing ten tijde van de vakantiedagen en de dure schooldagen niet goed uitkomt en dat je liever nog een maandje wacht. Om de automatische incasso tegen te gaan moet je een box uitvinken in je abonnementenpagina.

Een NFL Gamepass abonnement kost op dit moment 179 euro, maar het is niet gezegd dat dit zo blijft. Er zijn een aantal initiatieven op de Nederlandse markt die mee kunnen werken aan een prijsverlaging, maar er zijn ook initiatieven die de NFL Gamepass-makers kunnen doen laten besluiten de prijs te verhogen. Zo schijnt er nog altijd geen overeenkomst te zijn tussen de NFL en FOX.

Kijk jij liever even de kat uit de boom, vink dan de automatische incasso uit op je Gamepass pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *