Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Russell Wilson krijgt $60mil gegarandeerd

De langverwachte deal tussen de Seattle Seahawks en Russell Wilson is eindelijk daar. De quarterback tekent binnenkort waarschijnlijk een vierjarig contract, met een totale waarde van $87.6 miljoen, aldus verschillende media. Opvallend is met name de $60 miljoen aan gegarandeerde inkomsten die daarin verwerkt zitten. Wilson liet op Twitter al doorschemeren dat de deal rond is.

Tot op heden was Aaron Rodgers de quarterback die het grootste bedrag aan ‘guarenteed money’ ontving: $54 miljoen. Daar gaat Wilson met zijn $60 miljoen dus ruim overheen. Voor de Seahawks was zo’n deal de enige mogelijkheid om de quarterback langer vast te leggen. Dat dit een prioriteit was voor Peter Carroll en de zijnen, moge duidelijk zijn. Wilson is het goudhaantje van de franchise en bezorgde de ploeg in 2014 een Super Bowl. Afgelopen seizoen was de ploeg er tevens dichtbij, maar iedereen weet ondertussen hoe dat afliep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *