Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers specialiseert zich in Martial Arts

Hij is misschien wel de beste of in ieder geval de meest veelzijdige quarterback in de NFL op dit moment: Aaron Rodgers. De spelverdeler van Green Bay Packers was afgelopen seizoen nog goed voor maar liefst 4381 passing yards en 38 touchdowns. Cijfers die hij eigenlijk sinds hij het roer van Brett Favre in 2008 overnam jaarlijks bij elkaar gooit.

Maar nu lijkt Rodgers te flirten met een totaal ander sport. De quarterback duikt regelmatig op in de gevechts- / combat training video’s van zijn vriendin Olivia Munn. De actrice, die te bewonderen is in actiefilms als Iron Man 2, Ride Along 2 en de nog  uit te komen X-Men: Apoclaypse, is fanatiek beoefenaar van verschillende Martial Arts sporten. Rodgers verschijnt steeds vaker in de video’s van haar workouts, die Munn op Instagram post.

Direct rijst direct de vraag: denkt de quarterback misschien aan een tweede loopbaan of heeft hij gewoon een nieuwe manier gevonden om de linebackers van zich af te houden? Voorlopig houden we het op het laatste, wat weer slecht nieuws is voor de verdedigers in de NFL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *