Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams tonen Foles nu al hun liefde

Quarterback Nick Foles heeft nog geen officiële pass gegooid voor de St. Louis Rams, maar de NFC West-ploeg loopt nu al weg met hun nieuwbakken spelverdeler. Het éénjarige contract is met twee jaar verlengd met een waarde van 24,5 miljoen dollar. 

De Rams én de Eagles verrasten vriend en vijand door hun respectievelijke quarterbacks te ruilen. Beide met een blessure-verleden en beide met vraagtekens of ze nu wél of níet ’the real deal’ zijn. De Eagles roepen vooral in de media hoe geweldig ze Sam Bradford vinden. De Rams praten niet alleen, maar ze ‘putten the money where the mouth is’ door Nick Foles een contractverlenging te geven.

Een gok met een speler die in zijn ‘contractjaar’ alles te bewijzen had. Maar de Rams kunnen het zich ook niet veroorloven om hem straks na een geweldig seizoen de deur uit te zien lopen. En ze gaven ten tijde van de ruil al aan dat ze wilden dat hij de komende jaren hun quarterback zou zijn. Dat is nu het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *