Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tyrod Taylor wordt Starting Quarterback Buffalo

Rex Ryan heeft zijn nieuwe quarterback gevonden voor dit jaar. Tyrod Taylor, de backup van Joe Flacco voor de voorbije vier jaar, zal in de eerste wedstrijd van het reguliere seizoen under center plaatsnemen.

Toen Taylor in het begin van training camp aan het roster van de Buffalo Bills werd toegevoegd werd door iedereen gedacht dat ofwel Matt Cassel of EJ Manuel de starting quarterback ging zijn. Rex Ryan dacht daar kennelijk anders over. Volgens verschillende bronnen was de nieuwe Head Coach van de Bills er al van overtuigd dat Taylor de man ging worden in zijn nieuwe offense. Zijn sterke spel tijdens de preseason zou die overtuiging alleen maar sterker gemaakt hebben.

De 180e pick van de 2011 NFL draft zal in ieder geval het perfecte platform hebben om zijn gaven te laten zien. Met running back Lesean McCoy in de backfield, tight end Charles Clay en wide receivers Percy Harvin en Sammy Watkins wordt hij perfect omringd om een goed jaar neer te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *