Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams verslaan arrogant twitterende Russell Wilson

Nog voor het eerste fluitsignaal had geklonken, was de wedstrijd tussen de Rams en de Seahawks al in alle hevigheid losgebarsten. Seattle quarterback Russell Wilson had alles en iedereen al behoorlijk op scherp gezet door zijn voorspelling alvast via twitter bekend te maken. Volgens de spelverdeler zou zijn team na dit weekend op 1 gewonnen en 0 verloren wedstrijden komen te staan. Het liep echter net even iets anders.

De Rams maakte korte metten met de arrogantie van de huidige NFC Conference kampioen. Wel wisten de ‘Angry Birds’ via een run van 18 punten de wedstrijd nog naar overtime te slepen, maar daar was het St. Louis kicker Greg Zuerlein die met een fieldgoal het lot van de Seahawks bezegelde. Geen 1-0, maar een 0-1 record dus.

Dit schreeuwde natuurlijk ook om een online reactie vanuit het winnende kamp en die volgde dan ook snel. Het twitter bericht van Wilson werd door het officiele kanaal van de Rams beantwoord met: “Hey @DangeRussellWilson, don’t delete this” met een re-post van zijn originele 1-0 record voorspelling’

Daarnaast werd ook de onderlinge strijd tussen de twee startende quarterbacks in het nadeel van Wilson beslecht. Waar de spelverdeler van Seattle goed was voor 251 passing yard, een touchdown en een interception, gooide Nick Foles 297 yard en een touchdown zonder interception bij elkaar. Zelfs op de grond was Foles de winnaar. Hoewel Wilson twintig yards meer bij elkaar rende (31 tegenover 11), wist Foles wel de endzone te bereiken en bleeft Wilson en de rest van zijn ploeg met lege handen achter.

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *