Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Football is niet dood en begraven

Quarterback Johnny Manziel kreeg nog eens een kans na de hersenschudding van starter Josh McCown. Cleveland Browns head coach Mike Pettine kondigde al aan dat McCown zijn plaats op het veld terugkrijgt, zodra hij opnieuw fit wordt verklaard. Het is echter wel duidelijk dat de 36-jarige quarterback te oud is, of het niveau niet haalt, om een oplossing op lange termijn te zijn. Johnny Football kreeg na een desastreus rookieseizoen de kans om te bewijzen dat hij wel degelijk een toekomst heeft als een Cleveland Brown.

JFF, die overigens ook sukkelt met zijn elleboog, beëindigde de wedstrijd tegen de Tennessee Titans met maar 8 completions op 15 passes. Deze passes haalden echter 172 yards op en zorgden voor twee touchdowns, ook gooide hij geen interceptions. Ondanks de overtuigende overwinning en deze mooie cijfers, was de prestatie van Manziel nog steeds wisselvallig. Zijn twee touchdowns van 60 en 50 yards hadden misschien wel meer te maken met de monsterlijke prestatie van wide receiver Travis Benjamin, hij voegde er ook nog een 78-yard punt return touchdown aan toe, dan met Manziel. Op beide plays maakte de Browns quarterback juiste beslissingen en waren zijn passes zeer accuraat. De rest van de wedstrijd leek hij echter meer op de quarterback die vorige week inviel en de offense niet in beweging kreeg. Neem de twee touchdowns weg en Manziel eindigde met 6 completions, 62 yards en twee fumbles.

Johnny Manziel is niet meer de absolute ramp die hij vorig seizoen was, maar laten we hem toch ook vooral niet kronen tot de redder van de Cleveland Browns.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *