Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Manziel terug op de bank

Johnny Manziel zal in de volgende wedstrijd tegen de Oakland Raiders weer op de bank zitten. Josh McCown zal zijn plaats als startende quarterback weer opnemen na afwezigheid door blessures. De huzarenstukjes die hij vorige weken afleverde tegen de New York Jets en de Tennessee Titans zijn dus niet genoeg om hem in de ploeg te houden.

In de wedstrijd tegen de Titans gooide Manziel voor 172 yards en twee touchdowns, geen interceptions en een quarterback-rating van 133,9. Mike Pettine, de head coach van de Browns, was laaiend enthousiast over de prestatie van Manziel. Hij zei na de wedstrijd dat hij zeer trots was over de manier waarop Johnny Football zich na vorig jaar verbetert heeft.

Hoewel de ommekeer ongelooflijk was en dat alle bronnen binnen de ploeg lovend over Manziel spraken gelooft Pettine dat Josh McCown toch de beste optie is under center. Zeker nog voor dit jaar. Maar hij voegde er wel aan toe dat de deur voor Manziel open blijft en dat hij toch wel de quarterback van de toekomst kon zijn moest hij zo positief verder blijven evalueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *