Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jim Criner coaching clinic op 7 en 8 november

Amerikaanse coach Jim Criner geeft op 7 en 8 november aanstaande een clinic. Criner heeft decennialang meegedraaid in verschillende (top) college programma’s. Hij coachte vrijwel elke positie en elk discipline in zijn leven van football.

Onderwerpen van de clinic zijn het installeren van een complete passing game en de theorieën achter verschillende zone blitzes. Kosten voor de clinic zijn 20 euro per persoon, waarbij tweemaal voor een lunch wordt gezorgd. Inschrijven kan via deze link.

De clinic vindt plaats bij Amersfoort Untouchables aan de Barckman Wuyttierslaan 95 in Amersfoort.

Over Criner kunnen we kort zijn: De man is een wandelende footballl encyclopedie, Zijn aanwezigheid was van enorme waarde voor een Dutch Junior Lions-team dat het afgelopen jaar een enorme groei doormaakte. DJL headcoach Marcel Meijerink zweert bij de knowledge van Criner. Méér weten over zijn carrière? De man heeft een eigen wikipedia-pagine. ‘Nuff said. Een interview met Criner van afgelopen lente, over onder andere de DJL, vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *