Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans hard onderuit in Engeland

010 Trojans heeft gisteren kansloos verloren tijdens de Movember Bowl. Tegen The Bury Saints werd het 31-0. Trojans miste in Engeland nagenoeg een heel elftal aan sterren en moest dus noodgedwongen aantreden met veel rookies. 

“Het missen van grote namen mag echter geen excuus zijn,” weet ook Van den Boogerd. “Normaal gesproken is het ‘next man up’, maar dat kwam er vandaag duidelijk niet uit.”

Toch roemt de nieuwe hoofdcoach van de Trojans de inzet van zijn reserves en rookies. “Onze rookie quarterback heeft een halve game gespeeld en had aardig wat completions. He moved the chains, vooral toen op het laatst rookie receiver Veydat met een aantal leuke catches first downs wist te halen. Ook onze rookie running back Junior heeft goede dingen laten zien. Daar zit zeker nog meer potentieel in.”

De hoofdcoach sluit af: “Overall was het slordig en erg beperkt. Voor sommigen was het, denk ik, wel een eye opener dat hard roepen dat je de beste van Nederland wilt zijn en die commitment ook echt aangaan twee verschillende dingen zijn. Hopelijk kunnen we over een paar maanden terug kijken op deze trip met een positief gevoel omdat het ons met de neus op de feiten gedrukt heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *